08293, Україна, Київська, Буча, Пушкінська, 3-в
(068) 68-12-054
(050) 959-89-65
-
Вы смотрели 1 товар

13 ключів до розуміння себе, свого оточення та своїх стосунків (+)

    Штрихкод 9786177754038
Автор: 
Издательство: 
IPIO
ID товара: 
000000
Страниц: 
144 (Офсет)
ISBN: 
978-617-7754-03-8
Оформление Тип обложки: Твердый переплет
Иллюстрации: Цветные
2,5
(Оценило 76 человек)
Передача в службу доставки: сегодня
225 ГРН
    2004 24728 1
Есть в наличии (1)

13 ключів – книжка , точніше справжня порадниця, не лишень для дівчат, а й для їхніх мам. Це історія всього жіноцтва, що стикається з проблемами особистого життя, самоусвідомлення, спілкування з оточуючими. Це  ключ до вирішення цих проблем. Точніше, не один ключ, адже у книзі  міститься 13 розділів, 13 ключів. І вони відмикають двері до вирішення багатьох життєвих питань.

Психологиня Анна Просвєтова впевнена, що сучасним батькам бракує часу на відверті розмови з дітьми. Надміру переймаючись тим, як прогодувати і пристойно вдягнути наші чада, вони не завжди знають про те, що їх турбує. Чи мають вони друзів, а як мають, то чи не впливають на них негативно?

У книжці «13 ключів» йдеться про реальних дівчат, які подолали особисті проблеми, успішно пройшли певні  життєві етапи. Ця книжка  ‒  про дівчат і для дівчат. Це життєві сповіді героїнь. На долю деяких із них випали важкі випробування, певні ситуації могли б завершитися доволі трагічно, коли б не щасливий випадок.  Героїні цієї книжки потрапляли в скруту через брак життєвого досвіду. Тут описуються ситуації, яких, на жаль, дівчатам не вдалося  уникнути, та ці відверті зізнання допоможуть читачкам успішно оминути подібні життєві прикрощі.

Це справжня скарбниця практичних порад. Щоби згодом, через певну кількість прожитих років, пору своєї юності дівчата не вважали «кризовим перехідним віком». А з усмішкою на устах розповідали як про щасливі роки, пору радості й позитиву.

Цю книжку варто прочитати, щоб:

Зрозуміти власну унікальність і красу. Адже позитивна самооцінка ‒ це запорука успіху. Якщо жінка любить і цінує себе, то й інші люди ставитимуться до неї з повагою і позитивом.

Розуміти і захищати свої кордони. Люди, що оточують нас, часом бувають грубі й агресивні. І дуже важливо вміти протистояти негативу і захищати власну людську гідність.

Навчитися досягати і здійснювати свої мрії. Реалізація бажань ‒ це не магія, а зрозумілі техніки і прості дії. І дуже важливо, щоб дівчина навчилася їх впроваждувати задля реалізації будь-яких життєвих планів.

Розібратися у своїх взаєминах. Романтика, захоплення, закоханість ‒ це так прекрасно і хвилююче! Але потрібно вміти відрізняти щирі почуття від маніпуляцій і не дозволяти людям користуватися вами

Навчитися знаходити нових друзів, знайомитися і спілкуватися з цікавими людьми. Адже наше коло спілкування ‒ це відображення наших інтересів і здібностей. Важливо вміти збирати довкола себе однодумців, надихати одне одного, всіляко підтримувати і розуміти.

Авторка книжки «13 ключів»

Анна Просвєтова: знана психологиня, авторка навчальних програм для батьків із системного і усвідомленого виховання дітей, тренерка комунікативних технік, медіаекспертка, психологиня-консультантка центральних телевізійних каналів. Колишня журналістка, ведуча радіо і телебачення. Мама чудової успішної доньки.

На написання книжки «13 ключів» її спонукало усвідомлення, що велика кількість її клієнток з юних літ не вміє правильно вибудовувати взаємини. Їх навчили прибирати оселю, красиво вбиратися, бути «милими і добрими». Але майже не приділялося уваги формуванню їх як Особистостей, Жінок. Катастрофічно мало пояснювалося, як вони повинні себе цінувати, які пріоритети мають визначати для себе у стосунках.

Ця книжка неодмінно допоможе  дівчатам з юних років розвивати власну самооцінку, не залежати від масових стереотипів і впевнено прямувати до своїх цілей і прагнень.

Вся серия:

Наверх