08293, Україна, Київська, Буча, Пушкінська, 3-в
(068) 68-12-054
(050) 959-89-65
-
Вы смотрели 1 товар

Книжка, яка нарешті пояснить тобі геть усе про любов

    Штрихкод
Автор: 
Издательство: 
ARTBOOKS
ID товара: 
000000
Страниц: 
112 (Офсет)
Оформление Тип обложки: Мягкий переплет
Иллюстрации: Цветные
(Оценок нет. Будьте первыми!)
Передача в службу доставки: сегодня
180 ГРН
    2004 24158 2
Есть в наличии (2)

Ласкаво просимо у радісний і чарівний світ любові! 

У цьому світі все розквітає й надихає, дивує й змушує серце підстрибувати. Втім, іноді кохання не поспішає... до того ж, його не купиш у крамниці, а щоб почуття тривало довго, доведеться докласти зусиль. Як це — бути закоханим? Скільки триває любов? Стільки запитань, та, на щастя, Докторка Лямур із задоволенням розкаже нам геть усе про ЛЮБОВ!

Для чого ми видали цю книжку:

Продовження серії книжок-бестселерів французької авторки, яку діти читають залюбки і сміються від щирого серця.

Цього разу темою розмови є "любов" в усіх її іпостасях. Кохання і закоханість, почуття та емоції, а ще любов у широкому сенсі.

Ця книжка доводить: гумор не завжди робить серйозну тему несерйозною. На її сторінках знайдеться чимало жартівливих прикладів, які проілюструють дитині вічні питання відповідальності та щирості.

Авторка легко й переконливо пояснює дітям, що перш за все необхідно навчитися любити себе. Кохання не захищає людей від непорозумінь і сварок, а мати з кимось різні смаки чи якісь недоліки — нормально.

Так, кохання не завжди просте й зрозуміле. Тож кілька порад від Докторки Лямур не завадять. (Головне не забувати про виконання домашнього завдання!)

Вся серия:

Наверх