08293, Україна, Київська, Буча, Пушкінська, 3-в
(068) 68-12-054
(050) 959-89-65
-
Вы смотрели 1 товар

Бути собою. 10 гаджетів для щастя (+)

    Штрихкод 9786177453818
Автор: 
Издательство: 
IPIO
Страниц: 
152
ISBN: 
978-617-7453-81-8
Оформление Тип обложки: Мягкий переплет
Иллюстрации: Черно-белые
(Оценок нет. Будьте первыми!)
Передача в службу доставки: сегодня
215 ГРН
    2004 24326 2
Есть в наличии (2)
Книга «Бути собою» — це знання, які захищають. Книжка допоможе підліткам отримати детальну карту вирішення багатьох проблемних ситуацій, подивитися на себе зі сторони та зробити правильні дії. Книга також стане у нагоді батькам, які хочуть краще зрозуміти свою дитину та вчасно її підтримати.
 

У 12–16 років саме час з’ясувати, як влаштоване це життя

Чого прагнуть батьки найбільше? Навчити дитину жити в цьому світі та бути щасливою:

любити себе та цінувати життя,

берегти та розвивати здоров’я,

знайти улюблену справу,

жити в достатку й бути вдячним,

дружити та створювати міцні стосунки.

Вам цікаво як просто навчити підлітка головному в житті? Тоді неодмінно прочитайте разом з ним книжку Олени Тараріної «Бути собою». В ній в інтерактивній художній формі описуються проблеми підлітків. Поведінка з незнайомцями, образа на батьків, відсутність підтримки друзів, пихатість, конкуренція, легковажність, побудова відносин та багато інших. Кожна історія — це ґаджет з різними налаштуваннями, обираючи які є шанс змінити своє життя.

Чого прагнуть підлітки найбільше? Легко, швидко і просто отримувати все, чого захочуть.

У книзі «Важливо бути собою» від видавництва IPIO досить наочно для підлітка показано, що для кожного бажання є свій шлях. Існує навігатор і потрібно лише дотримуватися маршруту — обирати хороші думки, робити правильні рішення та діяти з огляду на свої принципи.
З такою книгою буде легко розказати дитині закони, правила, секрети цієї планети і її жителів. Пояснити, як бути щасливою людиною та віднайти в собі мудрість Всесвіту. Бо коли на повну потужність підключаєш усі десять ґаджетів у позитивному режимі, з’являється доступ до цієї мудрості!

Якщо ви мрієте про успішне життя для своєї дитини, то неодмінно познайомте її з цими десятьма ґаджетами для щастя!

Чому ця книжка важлива для підлітка

Ця книга написана про підлітків для підлітків. А художня форма допомагає по-справжньому почати співпереживати героям та зануритися в історії.

У 12–16 років саме час з’ясувати, як влаштоване це життя. Навчитися головним принципам. Усвідомити важливе. Зробити вибір, якою людиною хочеш стати та як цього досягти.

«10 ґаджетів» — це сучасна метафора, яка буде зрозуміла підліткам. Через метафору ґаджетів авторка знайомить з важливими моральними та життєвими принципами. І показує два варіанти розвитку ситуацій в залежності від того, який режим ґаджета підключено.

Підліткова література має відображати реальне життя, бути зрозумілою, цікавою та легко читатися. В історіях книги показані саме ті проблеми та життєві події, які знайомі багатьом підліткам і батькам.

В процесі читання дитина зрозуміє, яким вона хоче бачити своє подальше життя. Та що для цього потрібно робити. Батькам книга допоможе правильно і дбайливо донести до своїх дітей ту інформацію, яку підлітки не дуже хочуть чути у цьому віці.

Завдяки історіям, підліток навчиться боротися з поганими звичками: лінню, невпевненістю, глузуванням, брехнею, заздрістю, люттю, жадібністю. Він буде точно знати, які прості дії можуть кардинально змінити його життя на краще.

Книга допоможе зрозуміти, як усе пов’язано в житті кожної людини. Про важливість оточення та правильного вибору. Про силу думок та наслідки будь-яких вчинків.

Ось кілька корисних думок від героїв книжки:

Ті, хто ставить запитання, завжди отримують більше за мовчунів.

Кожна наша дія перетворюється на звичку і створює нашу реальність.

Якщо ти впродовж тривалого часу кажеш правду, то невдовзі кожне слово, сказане тобою, стає правдою.

Дорослість і секрет швидкого одужання полягають у тому, щоб якомога швидше витягти з себе ту скалку і не дати їй проникнути глибше.

Щасливі люди не брешуть і не завдають болю іншим.

Бути щасливим, значить вирізнятися.

Будь-яка перемога починається з перемоги над собою.

АВТОРКА КНИЖКИ

Олена Тараріна пише книги, проводить навчальні програми та допомагає людям віднайти гармонію і впевненість у всіх життєво важливих сферах.

Сертифікований арт-терапевт у сфері навчання.

Президент Східноукраїнської асоціації арт-терапії.

Психолог-практик вищої категорії.

Кандидат педагогічних наук.

Бізнес-тренер, коуч.

Організатор міжнародних фестивалів.

Автор книг, метафоричних карт і психологічних ігор.

На ринку України «Тренінговий центр Олени Тараріної» функціонує вже п’ять років, а сама авторська методика і коучинг практикується Оленою понад 15 років.

Її майстер-класи відвідали більше 60 000 осіб із 50 країн світу.

Книжка Олени Тараріної «Бути собою» видавництва АЙПІО написана для всіх думаючих людей. Це найпотужніший самовихователь для підлітків. Це можливість стати лідером і віднайти свою суперсилу. Книга відкриє підлітку доступ до такого свого потенціалу, про який зараз він навіть гадки не має!

Вся серия:

Наверх