08293, Україна, Київська, Буча, Пушкінська, 3-в
(068) 68-12-054
(050) 959-89-65
-
Вы смотрели 1 товар

Хто живе в тобі. Історії про мікробів, для яких ти рідний дім

    Штрихкод 978-9669773005
Автор: 
Издательство: 
Моя книжкова полиця
ID товара: 
000000
Страниц: 
36 (Мелованная)
ISBN: 
978-966-97730-0-5
Оформление Тип обложки: Твердый переплет
Иллюстрации: Цветные
(Оценок нет. Будьте первыми!)
Передача в службу доставки: сегодня
270 ГРН
    2004 23934 1
Есть в наличии (1)
Ти ніколи не буваєш на самоті. Ніколи-ніколи. А все тому, що просто зараз у твоєму тілі живуть трильйони мікробів.
«Нічого собі!» — вигукнеш ти. Спокійно, без паніки! Більшість твоїх супутників — безневинні та приязні крихітки, які допомагають тобі перетравити їжу, засвоїти вітаміни й дати відсіч мікробам-поганцям. А тепер уяви собі, як воно — на місці мікроба. Твій організм для нього — цілий світ: від просторих рівнин твоєї шкіри до каньйона-пупця і аж до кишечника — столиці людського мікробіому. Річ у тім, що люди й мікроби уже так довго співіснують разом, що не можуть вижити одні без одних!

Ця книжка, написана на основі найсвіжіших наукових фактів, розповідає пізнавальну й дуже веселу історію про хороших, поганих (і навіть про кількох злючих) мікроскопічних організмів, які живуть усередині тебе й на тобі.

Клер Імер — авторка науково-популярних дитячих книжок, лауреатка численних нагород. Серед її доробку: «Коли світ був ще напівсирий: історії про відчайдушних і геніальних науковців» (Before the World Was Ready: Stories of
Daring Genius in Science), а також «Світ у коробці для обіду: божевільна історія й чудернацька наука, що ховаються за повсякденними стравами» (The World in Your Lunch Box: The Wacky History and Weird Science of Everyday Foods). Разом зі своїм трильйоном мікробів вона мешкає на острові Ґебрайола, у канадській провінції Британська Колумбія.

Ілюстрації Марі-Ев Трамбле з’являлися у багатьох дитячих книжках і журналах, на плакатах і марках — і навіть на телебаченні. Вона живе у Монреалі, що у Квебеку (Канада). Разом зі своїм трильйоном мікробів, ясна річ :)

Вся серия:

Наверх