08293, Україна, Київська, Буча, Пушкінська, 3-в
(068) 68-12-054
(050) 959-89-65
-
Вы смотрели 1 товар

Притчі. Мудрість поколінь

    Штрихкод 9786177453207
Издательство: 
IPIO
ID товара: 
000000
Страниц: 
240
ISBN: 
978-617-7453-20-7
Оформление Тип обложки: Твердый переплет
Иллюстрации: Цветные
5
(Оценил 1 человек)
Передача в службу доставки: сегодня
350 ГРН
    2004 24120 1
Есть в наличии (1)

Це збірка коротких повчальних історій. Читаючи їх, дитина краще починає розуміти що таке правда та брехня, любов та байдужість, радість та гнів, сміливість та відповідальність. У притчах прихований глибинний досвід поколінь.

Чому ми вирішили видати книжку: Притчі. Мудрість поколінь.

Для батьків – діти найголовніше.

З кожним роком ваш малюк стає все більш самостійним. Його характер проявляється яскравіше, а вчинки стають більш усвідомленими. І ми сподіваємось, що завдяки книжці «Притчі. Мудрість поколінь», дитина завжди вчинить правильно і обере вірний шлях. На наш погляд, не має нічого кращого вікової мудрості, яка передевалася з покоління в покоління. Тому ми сміливо взяли за основу найкращі повчальні історії з усього світу і адаптували їх для ваших дітей.

Батьки завжди турбуються про комфорт своїх дітей, намагаються «підстелити соломи» там, де дитина може впасти, відгородити від поганого, але усі ми розуміємо, що не взмозі захистити дітей від усього негативного. Проте в наших силах навчити дітей долати труднощі, справлятися з емоціями, познайомити з добром. Якщо ми вчинимо так, то наші діти будуть готові до всього, щоб не трапилось. Притчі допоможуть зрозуміти, що погане трапляється з усіма, проте не кожен здатен з мужністю зустрітити свою невдачу.
В реальності ми не завжди готові до ситуації і можемо занадто емоційно відреагувати, або навпаки ніяк відреагувати там, де необхідно це зробити. Тому притчі зазделегідь навчають і знайомлять дитину з різними випадками. Коли ми читаємо притчі, ми ніби дивимося на ситуацію збоку. Ми маємо час подумати, усвідомити, обговорити і зрозуміти принцип подій і вчинків героїв, винести для себе урок та отримати безцінний і корисний досвід.

Приклад інших завжди переконливіший за будь-які слова, тому притчі — ідеальний помічник, щоб зрозуміти головні істини життя.

Говорити на серйозні теми завжди складно, тим паче з дитиною.

У притчах прихований глибинний досвід поколінь. Це важливі базові знання, які має розуміти кожна дитина. Погодьтеся, що навчити ловити рибу набагато важливіше, ніж дати усе готове. Кожна притча це можливість поговорити з дитиною про важливе. В кінці розповіді є спеціальні запитання, що допоможуть запам’ятати основне і налаштувати на спілкування з дітьми.
Така розмова допоможе навчитись правильно міркувати, наштовхне на вірну відповідь і підкаже як потрібно діяти в тій чи іншій ситуації. Таким чином ви не просто навчаєте дитину, а показуєте як думати і приймати рішення самостійно — ви даєте їй не готову рибу, а вудку, яка допоможе її зловити.

Притчі — це мудрі казки для дорослих і дітей, які допомагають зрозуміти найважливіши основи та принципи життя. Завдяки притчам ми стаємо мудріші та виховуємо в собі добрі якості.

Памятайте, що спільне читання посилить ваш звязок з дитиноню, тому читайте та перетворіть читання книг на добру сімейну традицію.

Вся серия:

Наверх