08293, Україна, Київська, Буча, Пушкінська, 3-в
(068) 68-12-054
(050) 959-89-65
-
Вы смотрели 1 товар

Щоденник моїх перемог з наліпками для дівчаток

    Штрихкод
ID товара: 
000000
Страниц: 
120 (Офсет)
Оформление Тип обложки: Твердый переплет
Иллюстрации: Цветные
(Оценок нет. Будьте первыми!)
Передача в службу доставки: сегодня
290 ГРН
    2004 23880 0
Нет в наличии

Щоденник моїх перемог - унікальний мотиваційний інструмент для дівчаток від 5 до 13 років,  який допоможе вашій дитині опанувати звичку до позитивного мислення, настрою на перемоги, постановки та досягнення цілей!


Мета ведення щоденника:


допомогти дитині опанувати навичку позитивного мислення та вміння зосереджуватися на перемогах і досягненнях;


дати можливість дитині у непростій життєвій ситуації звернутися до записів перемог і досягнень у щоденнику та швидко відновити впевненість у своїх силах;


отримати навичку постійного самовдосконалення у різних аспектах життя.



Основна частина щоденника виглядає як розворот для записів численних перемог та досягнень вашої дитини на правій стороні, та замальовок, фото, колажів, селфі – на лівій стороні. Також щоденник має кольорові сторінки з прикладами-варіантами можливих перемог, як підказками. Ілюстрація йде після кожного 4 розвороту. В кінці щоденника знаходиться «карман» з двома листами тематичних наклейок для фіксування кожної перемоги.



Щоденник не датований та розрахований на декілька років ведення. Він може стати ексклюзивним, по справжньому якісним та корисним подарунком дитині.




Цей щоденник створений батьками для дітей. Мета щоденника - виробити у дитини навик усвідомленості і позитивного мислення, впевненості в своїх силах.


Перемоги вашої дитини можуть бути великими і маленькими, зафіксуйте кожну! На сторінках Щоденника моїх перемог можна не тільки записувати досягнення, але навіть малювати їх. Для цього є розліновані та чисті сторінки.


Щоденник виконано на високому технічному рівні:

✔тверда обкладинка з матовою ламінацією  та авторським дизайном;

✔заокруглені кути обкладинки і сторінок;

✔якісний шведський папір для записів і малюнків;

✔тематичні наклейки, які вкладаються в спеціальну кишеню в кінці щоденника;

✔текстильна закладка.



Найкращий щоденник для дівчинки - це Щоденник моїх перемог. Занотовуючи свої перемоги, враження та плани, дитина вчиться усвідомлювати власні досягнення та успіхи!

Вся серия:

Наверх