08293, Україна, Київська, Буча, Пушкінська, 3-в
(068) 68-12-054
(050) 959-89-65
-
Вы смотрели 1 товар

Дитина в умовах кризи. Коли криза допомагає нам зростати / Давай договоримся

    Штрихкод 9786170035288
Автор: 
Художник: 
Коразза Линда
Издательство: 
Основа
ID товара: 
000000
Страниц: 
192 (Офсет)
ISBN: 
978-617-00-3528-8
Оформление Тип обложки: Мягкий переплет
Иллюстрации: Цветные
(Оценок нет. Будьте первыми!)
Передача в службу доставки: сегодня
250 ГРН
    2004 17807 1
Есть в наличии (1)

Про книгу

Цю книгу створили психолог, мама чотирьох дітей, та ілюстратор, мама двох дітей. Авторки надають доцільні поради батькам щодо реального повсякденного життя і конкретні настанови про те, як краще реагувати на кризові ситуації, пов’язані з їхніми нащадками. Кожен може вибрати певну пораду, аби подолати кризу і поліпшити якість сімейних стосунків.

Для кого книга?

Усім батькам, які мають бажання і намагаються виховати дітей щасливими.

Чому ця книга?

Пропонуємо додати до повсякденного батьківського життя трохи творчості! Адже не завжди є час, аби знайти потрібну літературу з конкретної ситуації, яка виникає під час виховання дитини. І коли малюк укотре влаштовує істерику із криками «не хочу», батьки із жахом розуміють, що не знають, як діяти.

В основу цієї книги покладено підхід позитивної дисципліни, який активно розвивається у США та Франції. У книзі авторки діляться результатами своїх проб і помилок, своїх відкриттів, злетів та падінь, щоби допомогти іншим подолати кризу і дізнатись щось корисне для збереження стосунків у сім’ї. Видання є наочним, кольоровим та доступним для тих, хто не хоче занурюватися в ґрунтовну «текстову» роботу.

Енн-Клер та Лінда пропонують із гумором і не втрачаючи водночас здорового глузду перетворити повсякденні неприємності й труднощі у вихованні на творчі можливості. Адже бути батьками — це пригода! А цей практичний посібник допоможе батькам упевнено йти шляхом змістовного виховання.

Вся серия:

Наверх