08293, Україна, Київська, Буча, Пушкінська, 3-в
(068) 68-12-054
(050) 959-89-65
-
Вы смотрели 1 товар

Вільям Шекспір. Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей

    Штрихкод 9786177453573
Автор: 
Издательство: 
IPIO
Серия: 
Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей
ID товара: 
000000
Страниц: 
144 (Офсет)
ISBN: 
978-617-7453-57-3
Оформление Тип обложки: Мягкий переплет
Иллюстрации: Цветные
(Оценок нет. Будьте первыми!)
Передача в службу доставки: завтра
195 ГРН
    2004 24117 0
Нет в наличии

Книжка «Вільям Шекспір» — це біографія знаменитого драматурга, життя якого сповнене таємниць та загадок. Він став справжнім майстром своєї справи завдяки своїй праці та наполегливості. Ця біографія допоможе дитині знайти свій особистий шлях та здобути віру в себе.

Вільям Шекспір — драматург, чиє ім’я знає кожен

Про кого із своєї сім’ї Вільям Шекспір написав трагедію «Гамлет»? Чому людей непокоять таємниці життя Шекспіра? Скільки років було Вільяму, коли він одружився? Що саме письменник змінив назавжди в драматургії?

Поет і драматург — Вільям Шекспір жив у XVI столітті. Ця епоха в історії називається Відродженням або Ренесансом. Саме в цей час театральне мистецтво почало стрімко розвиватися, і багато в чому завдяки Вільяму Шекспіру. Він став національним поетом своєї країни — Англії та одним з найвідоміших письменників усіх часів.

Дитинство Вільяма Шекспіра пройшло у достатку в багатодітній сім’ї.

Його батько пройшов нелегкий шлях: із хлопчиська з села він зміг стати бейліфом (представник короля у місті). Тато своєю історією довів, що можливо все —  головне працьовитість та бажання. Проте невдовзі для сім’ї Шекспіра настали тяжкі часи.

Вільям вирішив, що треба підкорювати столицю, щоб мати змогу допомагати батькам. Недивлячись на те, що так робили майже всі у пошуках кращої долі, Шекспір відчуває — це правильний шлях.

Йому доведеться багато працювати, але це його не лякає. Понад усе він хоче знайти себе та справу, якій буде відданий усім серцем. Поетами, акторами та драматургами ставали все більше юнаків. Але Вільям Шекспір відрізнявся наполегливістю та працьовитістю.

« Три правила досягнення успіху: знати більше, ніж інші; працювати більше, ніж інші; очікувати менше, ніж інші.» Вільям Шекспір

Шекспір почав свій шлях з кар’єри актора, а пізніше взявся за зобов’язання драматурга.

Вільям багато читав, вивчав сценарії інших драматургів і вірші поетів. Він шукав нові ідеї та буквально змушував себе думати і фантазувати краще і більше. Шекспір вивчив правила сцени, весь час звертав увагу на реакцію глядачів. Годинами він гуляв по місту у пошуках харазматичних людей, щоб вивчати їх слова, характери, жарти.

Цікаво, що так само робив і Леонардо да Вінчі, він теж любив блукати містом, в пошуках незвичайних та яскравих людей для своїх картин.

З драматурга-новачка Вільям Шекспір став справжнім майстром своєї справи. Окрім написання видатних п’єс, Шекспір своїми творами змінив і покращив англійську мову. Саме в той час вивчали латину, а англійську досконало не вивчали.

До речі, День Народження Шекспіра — це і міжнародний день книги та англійської мови.

Про серію «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей»

Серія «Видатні особистості» — це розповіді про дитинство та доросле життя відомих та успішних. Біографії винахідників, науковців, підприємців, акторів — людей, які вплинули на цей світ та змінили його на краще. Книги серії написані цікаво та просто, в них безліч фактів та корисних питань. Сподобаються дітям від 8 років. Допоможуть батькам у вихованні.
Знаєте, якою має бути найкраща книжка для школярів? Просто відкрийте будь-яку біографію серії, зупиніться і прочитайте бодай кілька абзаців! Вас здивує, якими особливими є ці історії — вони написані для дитини, але захоплюють навіть дорослого!
Усі батьки мріють про краще життя для своїх дітей, сподіваються побачити їх щасливими та успішними. Прагнуть показати їм світ і відкрити перед ними безліч можливостей. Саме книга — швидкий та безпечний шлях до серця та розуму дитини. Там на неї чекають позитивні емоції, справжні пригоди, цікаві відкриття та приклади того, яким може бути життя.

Вся серия:

Наверх