08293, Україна, Київська, Буча, Пушкінська, 3-в
(068) 68-12-054
(050) 959-89-65
-
Вы смотрели 1 товар

Альберт Ейнштейн. Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей

    Штрихкод 9786177453221
Автор: 
Издательство: 
IPIO
Серия: 
Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей
ID товара: 
000000
Страниц: 
104 (Офсет)
ISBN: 
978-617-7453-22-1
Оформление Тип обложки: Мягкий переплет
Иллюстрации: Цветные
(Оценок нет. Будьте первыми!)
Передача в службу доставки: завтра
195 ГРН
    2004 24118 0
Нет в наличии

Книжка «Альберт Ейнштейн»  розповість про життя та діяльність видатного науковця. Це його біографія. В цій історії можна знайти відповіді на такі питання як, наприклад, чому один з найрозумніших людей землі так і не закінчив школу? За що Ейнштейна так любити діти? І що геній цінував найбільше у світі?

Книга «Альберт Ейнштейн» — це книга-біографія, яка розповість дитині про унікального вченого ХХ століття, котрий за допомого мислених експериментів вивів на новий рівень всі знання про Всесвіт. Навіть якщо фізика завжди здавалася складною, в цій книзі малеча побачить її з іншої – цікавої сторони. Усіма відкриттями Ейнштейна ми користуємося сьогодні, його праця стала поштовхом для інших вчених створити на основі його теорій телевізор, комп’ютер, фотоапарат.

Усім цим ми можемо користуватись завдяки тому, що колись Альберт Ейнштейн відстояв право бути не таким як усі. Вченого, котрому не давались багато шкільних предметів, котрий був небагатослівним, почали запрошувати у всі університети світу, щоб почути його видатні лекції.

«Коли для вас щось дійсно має значення, ви просто робите це. Навіть якщо шанси не на вашу користь»

Розповідь про великого вченого дає зрозуміти, що бути не таким як усі – це унікальний дар, розвиваючи який, ви можете відкрити у собі здібності до улюбленої справи. А коли любиш те, чим займаєшся, то ти дійсно щаслива людина!

«Радість бачити і розуміти  — найкращий дар природи»
Альберт Ейнштейн

Про серію «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей»

Серія «Видатні особистості» — це розповіді про дитинство та доросле життя відомих та успішних. Біографії винахідників, науковців, підприємців, акторів — людей, які вплинули на цей світ та змінили його на краще. Книги серії написані цікаво та просто, в них безліч фактів та корисних питань. Сподобаються дітям від 8 років. Допоможуть батькам у вихованні.
Знаєте, якою має бути найкраща книжка для школярів? Просто відкрийте будь-яку біографію серії, зупиніться і прочитайте бодай кілька абзаців! Вас здивує, якими особливими є ці історії — вони написані для дитини, але захоплюють навіть дорослого!
Усі батьки мріють про краще життя для своїх дітей, сподіваються побачити їх щасливими та успішними. Прагнуть показати їм світ і відкрити перед ними безліч можливостей. Саме книга — швидкий та безпечний шлях до серця та розуму дитини. Там на неї чекають позитивні емоції, справжні пригоди, цікаві відкриття та приклади того, яким може бути життя.

Вся серия:

Наверх