08293, Україна, Київська, Буча, Пушкінська, 3-в
(068) 68-12-054
(050) 959-89-65
-
Вы смотрели 1 товар

Чарлі Чаплін. Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей

    Штрихкод 9786177453498
Автор: 
Издательство: 
IPIO
Серия: 
Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей
ID товара: 
000000
Страниц: 
144 (Офсет)
ISBN: 
978-617-7453-49-8
Оформление Тип обложки: Мягкий переплет
Иллюстрации: Цветные
(Оценок нет. Будьте первыми!)
Передача в службу доставки: сегодня
195 ГРН
    2004 24108 0
Нет в наличии

Книжка «Чарлі Чаплін» – це захоплююча біографія всесвітньо відомого коміка, композитора, режисера. Чарлі Чаплін — найбільш відома особистість ери німого кінематографу, тричі нагороджений премією «Оскар». Його наслідують і досі попри те, що кіно суттєво змінилося. Його образ Волоцюги знайомий та близький людям і сьогодні.

Як з’явився відомий образ Чарлі Чапліна? За яких обставин Чарлі вирішив стати режисером? Чому усі відмовляли Чарлі знімати фільми про війну? З якої причини ФБР переслідувало актора? Чому Чарлі Чаплін так і не зміг знайти своє місце в Америці?

 Чарлі Чаплін –дивовижна людина, чиє ім’я знає весь світ.

Образ Волоцюги впізнає кожен, бо він такий же відомий як і сам Чаплін. Чоловік з тростиною, в капелюсі-казанку, у великих штанях і черевиках, з кумедною ходою…ну хто ж його не знає.

Дитинство Чапліна проходило в злиднях. Він працював ким завгодно і де тільки міг, щоб заробити хоч якісь гроші. Чарлі не мав освіти і навіть не вмів читати. Перші ролі йому допомагав вчити старший брат. У Чапліна багато чого не було, проте було найголовніше — геніальність і вміння дивитися на світ позитивно. Батьки подарували Чапліну прекрасну спадковість. Завдяки мамі Чаплін знайшов своє покликання вже в 5 років.

Чарлі не мав змоги навчатися, тому навчала та виховувала його мама за допомогою розповідей, історій та пояснення свого ставленням до життя та подій. Приклад подібного навчання доводить, що спілкування батьків і дітей формує основу свідомої та сильної особистості. Довгий час Чаплін був актором театру. Він не одразу отримав пропозицію знятись в кіно, але як тільки він отримав, то не змарнував шансу. Він зміг зробити фантастично успішну кар’єру всього за декілька років завдяки своєму таланту і працьовитості. Не дивлячись на те, що кінематограф є одним з найжорсткіших бізнесів, Чарлі і тут досяг успіху. Згодом талант підприємця допоміг відкрити незабаром свою власну кіностудію.

Одна якостей, якою володів Чаплін це сміливість розвиватися та дивитись уперед. Він був мудрою людиною і тонко відчував життя, багато його робіт стали революційними.

У житті Чапліна завжди межували поруч комічне і трагічне, тому він навчився у будь-якій складній ситуації дивитися позитивно на життя і помічати хороше. Ще в дитинстві, коли Чарлі доводилося працювати на різних роботах він умів отримувати радість і задоволення від будь-якої справи.

Фільм за фільмом Чарлі Чаплін ставав все більш відомим і талановитим.

Не дивлячись на те, що всі фільми Чарлі Чапліна вийшли століття назад, вони й досі не старіють і залишаються актуальними. Митець зумів зберегти людяність протягом усієї популярності, він завжди виступав проти несправедливості, піднімав важливі теми, прагнув дарувати людям радість, любов і сміх.

Творчість Чарлі Чапліна справила величезний вплив на всю історію кінематографа, саме він зміг показати і донести до усіх, що кіно це справжнє мистецтво.

Про серію «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей»

Мудрість багатьох поколінь доводить, що найголовніше завдання батьків — допомогти дитині піднятися на її власну гору, реалізувати її власне життєве завдання. Книжкова серія «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей» допоможе дитині підкорити будь-які вершини та стати успішною. Чимало біографій видано про життя відомих людей. Але ці історії особливі тим, що написані «мовою дитини» та відповідають потребам сучасного покоління. Кожен з батьків мріє виростити свою дитину щасливою й успішною. Освіта займає в цьому процесі чи не найважливіше місце. Проте варто пам’ятати, що дитині дуже важливо отримувати позитивні емоції в процесі навчання. Саме тоді вона по-справжньому захопиться знаннями і зможе запам’ятати необхідне. Зазвичай дітям не занадто подобається вчитися, зубрити що-небудь. Вони люблять занурюватися у світ пригод з новими героями, співпереживати їм, вчитися разом з ними і долати перешкоди. Так запросіть же ваших дітей у таку пригоду! Книги серії «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей» — це найкращий спосіб познайомитися з наукою, історією, досягненнями людства та світовими відкриттями. На прикладі великих особистостей та знаменитих учених, книги дають зрозуміти, що визначний успіх не відбувається сам по собі, він підвладний лише тим, хто багато та плідно працює. Не варто кожну невдачу розцінювати як провал, адже будь-яка невдала спроба — це ще один крок ближче до своєї мрії. Унікальні книги-біографії допоможуть дитині зростати впевненим лідером, з власною думкою і поглядами на світ. Крім того, книги серії «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей» надихають проводити вільний час разом з усією родиною. Адже спільне читання дозволяє щиро говорити з дитиною про важливе, зміцнює стосунки із нею і додає любові до книг. Читайте та надихайтеся!

ОСОБЛИВОСТІ КНИЖОК СЕРІЇ

Питання-завдання В кожній главі – добірка питань, які допомагають дитині запам’ятати найголовніше та зробити власні висновки.

Змістовні ілюстрації Оригінальні ілюстрації зацікавлять дитину та допоможуть візуалізувати історію

Дітям та дорослим Цікаво читати дитині та дорослому.

Реальні біографії Цікаві історії, в основі яких факти та події з життя

Вся серия:

Наверх