08293, Україна, Київська, Буча, Пушкінська, 3-в
(068) 68-12-054
(050) 959-89-65
-
Вы смотрели 1 товар

З ранку до ночі. Сторінки-цікавинки

    Штрихкод 9789664294413
Автор: 
Издательство: 
Школа
Серия: 
Сторінки-цікавинки / Веселі картинки
ID товара: 
000000
Страниц: 
10 (Картон)
ISBN: 
978-966-429-441-3
Оформление Тип обложки: Твердый переплет
Иллюстрации: Цветные
2,7
(Оценило 94 человека)
Передача в службу доставки: сегодня
351 ГРН
    2004 17054 4
Есть в наличии (4)

«Сторінки-цікавинки» - це одна з найпопулярніших серій для дошкільнят від видавництва «Школа». Всіх приваблюють рухомі картинки цих книжок, які не тільки розважають дітей, але й активно сприяють розвитку дрібної моторики рук, збагаченню словникового запасу, пам’яті, вміння рахувати та міркувати.


На обкладинці є годинник із рухомими стрілками, а над сільським пейзажем всходить сонечко, діти у парку катаються на колесі огляду, бабуся з онукою читають казку, а хлопчик Тарасик спостерігає уночі за зорями через телескоп - ось скільки багато цікавого та рухомого у цій книжці.  А ще вона допомагає надійно збагатити словниковий запас назвами справ, які роблять всі малюки з ранку до ночі.



Унікальні розвивальні книжки з рухомими елементами заохочують дитину до знань, а також сприяють розвитку дрібної моторики, пам’яті та уваги, навичок мовлення та лічби. Разом із новими виданнями маленькі читачі навчаться визначати час за годинником, орієнтуватися в порах дня та дізнаються про заняття, характерні для ранку, дня, вечора та ночі.



Видання призначене для малят 1+, допоможе їм орієнтуватись у часі, знати котра година, подивившись на стрілки годинника, навчить розрізняти ранок, день, вечір та ніч та ін. Різнокольорові рухливі елементи сприятимуть швидкому засвоєнню матеріалу, а цікаві тематичні віршики забезпечать гарний настрій під час навчання. Видання рекомендоване провідними педагогами, психологами, батьками, а головне — найменшими тестувальниками, які вже вивчили за допомогою цієї серії тварин у лісі, на фермі, транспортні засоби, цифри, пори року та яскраву кольорову палітру. «Сторінки-цікавинки» увійшли в довгий список найкращих книжок для дітей і підлітків, який укладають експерти БараБуки.


Розмір 17,5 х 17 х 2 см.

Вся серия:

Наверх