08293, Україна, Київська, Буча, Пушкінська, 3-в
(068) 68-12-054
(050) 959-89-65
-
Вы смотрели 1 товар

Діно-мама. Книга важливих роздумів перед сном

    Штрихкод
Автор: 
Издательство: 
Основа
Серия: 
Для турботливих батьків
Страниц: 
56
Оформление Иллюстрации: Цветные
(Оценок нет. Будьте первыми!)
Передача в службу доставки: завтра
0 ГРН
    2004 24223 1
Есть в наличии (1)

Діно-мама — це казка-історія яка вчить дитину пізнавати світ у формі гри, приміряючи ролі й моделі, впізнаючи себе у персонажах та відповідаючи на запитання. Ця казка допомагає приймати і любити свій світ, а тому це книга — про справжність, а не ідеальність.

Діно-мама — не тільки для малюків. Це історія мами і її великої-маленької сім’ї, у якій легко впізнати свою. Бути мамою — великий дар і велика відповідальність Кожна мама повинна знати, чому так важливо об’єднувати сім’ю , робити щось разом, приймати кожного таким, яким він є, помилятись, але не здаватись і цінувати кожнісіньку мить. Діно-мама — це запрошення у світ дитинства, який особливо прекрасний тим, що тут можливе все.

Для кого книга?

Для дітей від 4 до 10. Малечі читатимуть батьки на ніч, старші зможуть читати самі.

Чому ця книга?

В цій книзі розповідається про життя родини драконів, із смішними і повчальними історіями. Кожен зможе пізнати себе у цих історіях. Книга надзвичайно щира, сучасна. Вона не нав’язує бути особливим, вона доводить те, що кожен таким і є! Головні герої книги — сім’я драконів: мама, тато і три дракончика-дитинча. Переходячи від історії до історії, ми дізнаємося більше про їхнє життя:

Як це — бути мамою?

Чому всі мами різні?

Яка роль тата у сім’ї?

Чому треба поважати родичів?

Книга доповнена неймовірними ілюстраціями та чек-листами: що потрібно казати мамі кожного дня, які комплементи сказати мамі, правила маленького дракончика й інше. Після прочитання книги, залишаються теплі враження. Вона чудово підходить для читання дітям на ніч, допоможе заспокоїтись та заснути з приємними враженнями.

Наверх