08293, Україна, Київська, Буча, Пушкінська, 3-в
(068) 68-12-054
(050) 959-89-65
-
Вы смотрели 1 товар

Валерій Лобановський. Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей

    Штрихкод 9786177453641
Автор: 
Издательство: 
IPIO
Серия: 
Видатні українці. Люди, які творили історію
ID товара: 
000000
Страниц: 
128 (Офсет)
ISBN: 
978-617-7453-64-1
Оформление Тип обложки: Мягкий переплет
Иллюстрации: Цветные
(Оценок нет. Будьте первыми!)
Передача в службу доставки: сегодня
195 ГРН
    2004 24114 0
Нет в наличии

Книжка-біографія «Валерій Лобановський» повідає дитині про життя відомого футбольного тренера. Саме Лобановський створив одну з найсильніших європейських команд свого часу і виховав цілу плеяду футбольних зірок. Його приклад вражає, захоплює й надихає дітей і дорослих.

Його приклад — це найкраща можливість виховати маленьку зірку футболу з пелюшок — і до усвідомленого віку. Стиль книги вражає не тільки малюків, але й дорослих, які захоплюються спортом, а саме — футболом. Крім цього книга буде корисна підліткам, які знаходяться на роздоріжжі, як найкращий мотиватор для майбутнього успішного життя.

За свою кар’єру Валерій пережив не одне падіння, але він завжди знаходив у собі сили вставати та рухатися до успіху. До сьогодні великий метр футболу залишається прикладом для людей, котрі невдачі розцінювали лише як трамплін на шляху до перемоги.

Вас чекає незвичайна і чарівна історія життя, часами — сумна, часами — надихаюча, та цілком — неперевершена життєва подорож зірки футболу Валерія Лобановського. Перипетії його життя, його життєвий і професіональний шлях, його розвиток і його характер — все це ви знайдете в нашій книжці.

Автор розкриває неймовірно сильний характер майбутньої зірки футболу, розповідає про те, як він мужньо долав перешкоди на своєму життєвому шляху і як він став саме тим, ким він є в наших серцях.

Тільки уявіть: читаючи ці історії, ваш син, або донька, надихається успіхом великого футболіста і тренера, і, можливо, захоче повторити захоплюючу кар’єру.

Можливо, і дорослі, читаючи цю книгу своєму малюкові тихими вечорами, «почують» в глибині свого серця особливий заклик, який надихне їх на нові звершення і перемоги, такі, які доступні тільки великим світу цього. Книга буде цікава дітям від 6 років — і до безкінечності. З художніми ілюстраціями, які відповідають кожній прочитаній сторінці, ви можете передати її зміст навіть дошкільнику. А досить великі літери і зрозумілий шрифт відмінно підходять для самостійного читання. Якщо ви замислювались про подарунок вашій дитині — ця книга підійде якнайкраще!  А ви можете бути впевнені, що ваша дитина читає історії, які допоможуть її розвитку.

На сьогоднішній день якісна освіта та вчасний позашкільний розвиток   — чи не найголовніше, що ми можемо дати нашим дітям.

ЧОМУ ВАРТО ПОЗНАЙОМИТИ ДИТИНУ З ЖИТТЯМ ВАЛЕРІЯ ЛОБАНОВСЬКОГО

Це геніальний футбольний тренер зі світовим ім’ям.

Він досягнув усього сам, бо ніколи не здавався. Історія його життя надихає тисячі людей.

Лобановський вивів збірну СРСР у віце-чемпіони Європи.

Футбол «від Лобановського» випереджав свій час і став класикою.

Лобановський вписав Україну в історію світового футболу.

Завдяки Лобановському київський «Динамо» двічі вигравав Кубок володарів кубків.

Лобановський розробив свій унікальний метод підготовки  футболістів і виховав багато футбольних зірок.

ПРО СЕРІЮ КНИЖОК «ВИДАТНІ УКРАЇНЦІ. ЛЮДИ, ЯКІ ТВОРИЛИ ІСТОРІЮ»

Наша історія знає чимало видатних і талановитих українців, що зробили значний внесок у розвиток науки, мистецтва, літератури…

Кожен із них вплинув на Україну та світ своїми вчинками, працею, думками, відкриттями та дослідами. Серія книжок «Видатні українці» розповість про життя цих величних людей, які змінили світ на краще й подарували нам геніальні ідеї та винаходи. Кожна книжка серії – це унікальна історія життя героя з усіма падіннями та злетами і великими досягненнями.

Особливості серії:

Сучасний стиль

Змістовні ілюстрації

Реальні унікальні історії

Цікаві факти з життя героїв

Наявність запитань для обговорення

Мотивація дитини на власні досягнення

Книжки серії  спонукатимуть дитину до поглибленого вивчення багатьох дисциплін, до позитивного погляду на світ та до відстоювання своїх ідей і поглядів. Керуючись прикладами героїв, дитині буде легше обрати свій особистий шлях та проявити здібності в тій чи іншій сфері вже змалку. Кожна історія написана таким чином, що її буде цікаво читати дорослим разом із дітьми. Спільне читання та обговорення – найприємніший спосіб проведення дозвілля і найефективніший спосіб виховання.

Наверх