08293, Україна, Київська, Буча, Пушкінська, 3-в
(068) 68-12-054
(050) 959-89-65
-
Вы смотрели 1 товар

Кузьма Скрябін. Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей

    Штрихкод 9786177453740
Автор: 
Издательство: 
IPIO
Серия: 
Видатні українці. Люди, які творили історію
ID товара: 
000000
Страниц: 
144 (Офсет)
ISBN: 
978-617-7453-74-0
Оформление Тип обложки: Мягкий переплет
Иллюстрации: Цветные
5
(Оценил 1 человек)
Передача в службу доставки: завтра
195 ГРН
    2004 24113 1
Есть в наличии (1)

Книжка-біографія «Кузьма Скрябін» розповість дитині історію музиканта від Бога. Андрій Кузьменко жив музикою і створював пісні, які співають досі. Його вплив на індустрію музики і культури України важко порівняти з будь-чиїм ще. Відомий український музикант Андрій Кузьменко «Кузьма» запам’ятається своїм шанувальникам неймовірним гумором, божевільними ідеями та відкритим серцем.

Андрій Кузьменко відомий світу як Кузьма Скрябін. Наша книжка познайомить вашу дитину з ним, його життям та творчістю. Можливо, ваш син або дочка одного разу вирішить пов’язати своє життя з музикою. Саме тоді вони згадають секрети маленького Кузьми про те, як справлятися з труднощами, вирішувати конфлікти, і приймати не завжди приємні новини з відкритим серцем.

З самого дитинства у хлопчика були здібності до музики, і абсолютний слух, який йшов на додачу з непосидючістю, і бажанням бути не таким, як усі.
Якщо ваша дитина мріє бути великим музикантом, хто, як не Кузьма своїм прикладом йому розповість, як складно даються щоденні гами, і в той же час, як вони насправді важливі для майбутнього на великій сцені.
Як часто буває з обдарованими дітьми, Андрій встигав одночасно вивчати англійську в школі з мовним ухилом, успішно освоювати інші предмети, і при цьому — здавати іспити в музичній школі. Траплялися й складнощі, які він намагався успішно долати.

Його не зламали труднощі, і навіть бойкот, який затіяла вчителька. Вона була ображена тим, що він вибрав важливий іспит в музичній школі замість шкільного музичного свята.
Дорослішаючи, Андрій все більше пов’язував своє життя з музикою. В біографічній послідовності ви дізнаєтесь як формувався характер юного музиканта, як його завжди оточували і підтримували друзі. Ви побачите, що його тяга до великої сцени спонукала долати тисячі кілометрів, і перемагати на серйозних конкурсах та фестивалях.
Незважаючи на те, що батьки сподівалися, що син стане медиком, Андрій не залишав думки про музику.
Навіть призов до армії не зруйнував його мрії.
Йому навіть подобалося в армії — він легко сходився з людьми і знайшов там нових друзів.

Книга докладно описує труднощі, які долав юний музикант, його сильний і незламний характер, його вірність мрії і вміння знаходити спільну мову з людьми. Ваша дитина зацікавиться доброю історією Андрія і його непереборною вірою в краще.
Кожну главу книги супроводжують питання для опрацювання, які допоможуть дитині не тільки зрозуміти, а й запам’ятати важливу для нього інформацію.

На сьогоднішній день якісна освіта та вчасний позашкільний розвиток   — чи не найголовніше, що ми можемо дати нашим дітям.

ЧОМУ ВАРТО ПОЗНАЙОМИТИ ДИТИНУ З ЖИТТЯМ КУЗЬМИ СКРЯБІНА

Кузьма своїм прикладом доводить, що найзаповітніші мрії збуваються: головне – не здаватися і працювати заради мети.

Маленькі митці чи артисти зрозуміють, чому важливо ходити до музичної чи художньої школи, якщо вони хочуть досягти успіху.

Історія Кузьми переконує, що почуття гумору – важливий і безцінний талісман, з яким легше йти по життю.

Завдяки історії Кузьми дитина побачить, як можна вивчити кілька іноземних мов і чому це корисно.

Юним читачам та їхнім батькам буде цікаво дізнатися про внутрішню «кухню»
телебачення.

Кузьма своїм життям доводив, що родина – найбільша цінність за будь-яких
обставин.

Читачі довідаються про історії створення хітів Кузьми, які так часто лунають по радіо та телебаченню.

ПРО СЕРІЮ КНИЖОК «ВИДАТНІ УКРАЇНЦІ. ЛЮДИ, ЯКІ ТВОРИЛИ ІСТОРІЮ»

Наша історія знає чимало видатних і талановитих українців, що зробили значний внесок у розвиток науки, мистецтва, літератури…

Кожен із них вплинув на Україну та світ своїми вчинками, працею, думками, відкриттями та дослідами. Серія книжок «Видатні українці» розповість про життя цих величних людей, які змінили світ на краще й подарували нам геніальні ідеї та винаходи. Кожна книжка серії – це унікальна історія життя героя з усіма падіннями та злетами і великими досягненнями.

Особливості серії:

Сучасний стиль

Змістовні ілюстрації

Реальні унікальні історії

Цікаві факти з життя героїв

Наявність запитань для обговорення

Мотивація дитини на власні досягнення

Книжки серії  спонукатимуть дитину до поглибленого вивчення багатьох дисциплін, до позитивного погляду на світ та до відстоювання своїх ідей і поглядів. Керуючись прикладами героїв, дитині буде легше обрати свій особистий шлях та проявити здібності в тій чи іншій сфері вже змалку. Кожна історія написана таким чином, що її буде цікаво читати дорослим разом із дітьми. Спільне читання та обговорення – найприємніший спосіб проведення дозвілля і найефективніший спосіб виховання.

Наверх