08293, Україна, Київська, Буча, Пушкінська, 3-в
(068) 68-12-054
(050) 959-89-65
-
Вы смотрели 1 товар

Правила розвитку мозку дитини

    Штрихкод 9786177682867
Автор: 
Художник: 
Рабчак Тетяна
Издательство: 
Наш Формат
Серия: 
Дитяча психологія
ID товара: 
000000
Страниц: 
320 (Офсет)
ISBN: 
978-617-7682-86-7
Оформление Тип обложки: Твердый переплет
(Оценок нет. Будьте первыми!)
Передача в службу доставки: сегодня
185 ГРН
    2004 23667 4
Есть в наличии (4)

«Правила розвитку мозку дитини» — бестселер New York Times, національний бестселер США. У чарівних і кумедних історіях автор ділиться педагогічним досвідом і розповідає, що сучасна наука дізналася про розвиток мозку.
Тематика видання

Розвиток мозку, виховання, стосунки, психологія, вагітність.
Про книжку

Що може зробити жінка під час вагітності для розвитку своєї дитини? Що більше впливає на майбутнє дитини — генетика чи виховання? Як впоратися із роздратуванням і спалахами люті? Молекулярний біолог та батько двох дітей Джон Медіна руйнує міфи про розвиток мозку дитини і відкриває очі на справжню суть популярних методів, препаратів та іграшок, які начебто зроблять вашу дитину генієм.
Для кого книжка

Для всіх, хто прагне зрозуміти, як працює людський мозок, механізми його формування, розвитку і роботи. Для батьків, бабусь і дідусів, доньок і синів.
Чому ця книжка

Ви дізнаєтеся:

де закінчується спадковість і починається виховання;

чому чоловікам не завадило б зайнятися хатньою роботою;

як працює інстинкт прив’язаності дитини до інших;

чому розум і щастя нерозривні у вашому мозку;

що є запорукою успішності у навчання;

що робити, коли емоції б’ють через край.
Про автора

Джон Медіна — молекулярний біолог-еволюціоніст. Займається проблематикою розвитку мозку і генетикою психічних розладів. Директор Центру вивчення мозку при Тихоокеанському університеті Сіетла, керівник відділення біоінженерії медичної школи при університеті Вашингтона. Автор семи книг.
Відгуки на книжку:

Автор влучив у яблучко. Ми постійно шукаємо спосіб допомогти нашим дітям бути кмітливими, сильнішими, щасливішими. Джон Медіна дає ці потрібні практичні та користі підказки та поради.

Ніна Шапіро, д-р медичних наук, Школа медицини Каліфорнійського університету

Цікава книжка, що легко читається, сипле рецептами, які запам’ятовуються і змушують вас дещо змінити акценти у виховання дітей. Майбутній успіх полягає, як виявляється, не в тому, щоб катувати дитину надто раннім розвитком штибу володіння китайською у два роки, а в тому, щоб дати їй рости в природному напрямку, розвиваючи цікавість, допитливість, фантазію, самоконтроль та інші корисні й прості штуки, описані тут. А ще — коли діти просяться на ручки, не відмовляйте. Батько Рузвельта так виховав майбутнього президента.

Ірена Карпа, письменниця, співачка, мандрівниця і мама двох дівчаток
Цитати

Хоч як дивно, але мозок вашої маленької дівчинки цілком завершить встановлювати контакти лише після двадцяти років. Хлопчачий мозок може потребувати навіть більше часу. Людський мозок — це орган, який завершує своє формування останнім.

Міф: музика Моцарта для ще ненародженої дитини покращить її майбутні математичні здібності. Реальність: ваш малюк лише пам’ятатиме Моцарта після народження, як і решту звуків, запахів та смаків, отриманих в утробі. Якщо ви хочете, щоб він, подорослішавши, добре знав математику, найкраще, що можете зробити, — це навчити його контролювати імпульсивність у ранньому віці.

Міф: перегляд немовлям DVD із мовними програмами збільшить його словниковий запас. Реальність: деякі DVD можуть навпаки зменшити словниковий запас дитини. Збільшити словниковий запас та IQ дитини здатні лише ви самі, спілкуючись і вживаючи якнайбільше різноманітних слів. Слова повинні виходити від вас — справжньої, живої людини.

Міф: весь час повторюючи своїм дітям, що вони розумні, ви підвищуєте їхню впевненість у собі. Реальність: вони матимуть менше мотивацій працювати над складними завданнями. Якщо хочете, щоб вашу дитину прийняли у хороші виші, — хваліть її зусилля.

Наверх