08293, Україна, Київська, Буча, Пушкінська, 3-в
(068) 68-12-054
(050) 959-89-65
-
Вы смотрели 1 товар

KUMON. Прості лабіринти

    Штрихкод 9785000575468
Издательство: 
Манн, Иванов и Фербер
Серия: 
КУМОН Рабочие тетради
ID товара: 
000000
Страниц: 
80 (Офсет)
ISBN: 
978-5-00057-546-8
Оформление Тип обложки: Мягкий переплет
Иллюстрации: Цветные
2,9
(Оценило 253 человека)
Передача в службу доставки: завтра
320 ГРН
    2004 10698 818
Есть в наличии (818)

Проводячи лінії в простих лабіринтах, ваша дитина навчиться тримати олівець і набуде навичок, які в подальшому допоможуть їй акуратно писати.


Завдання у зошиті розвивають логічне мислення і вчать концентрувати увагу.




Чого навчиться ваша дитина


У цьому робочому зошиті зібрано найпростіші лабіринти. Проводячи в них лінії, ваш малюк навчиться тримати олівець і набуде навичок, які в подальшому до­поможуть йому акуратно писати. Крім того, він навчиться концентрувати свою увагу, що дуже знадобиться йому під час навчання в школі.

Виконуючи завдання, дитина зазвичай діє за та­кою схемою:


розглядає спочатку весь лабіринт, а потім його окремі частини;

знаходить очима вихід;

проводить лінію в напрямку виходу.


Отже, лабіринти вчать дитину усвідомлювати те, що вона бачить, і потім діяти відповідно до того, що вона зрозуміла. Щоб знайти вихід із лабіринту, дитині доведеться випро­бувати різні шляхи. В результаті вона вчиться міркувати, аналізувати і творчо мислити. Всі ці навички необхідні для подальшого навчання.



Як працювати з цим зошитом


Хваліть дитину після виконання кожного завдання. Ви можете відмічати успішні виконання завдань, напри­клад, залишаючи у зошитах свої помітки або наклеюючи наліпки.

Не оминайте розділи «Батькам»: у них ми даємо по­ради, що допоможуть дитині впоратися із завданнями.

Завчасно визначте, скільки завдань за день буде ви­конувати дитина: наприклад, один аркуш (дві сторінки) чи два аркуші (чотири сторінки). Так дитина вчитиметься за­вершувати розпочату справу.

Цей зошит надруковано на спеціальному цупкому папері, призначеному для дітей, які тільки вчаться писати. Такий папір не порветься, навіть якщо малюк щосили тис­нутиме на олівець. До того ж те, що зображено на ньо­му, легко стирається, тому дитина може проводити лінії на тих самих сторінках по декілька разів.


Наверх